Witvisavond

Op vrijdag 18 november stond de jaarlijkse witvisavond op de planning. Normaal gesproken staan de winnaars van de onderlinge wedstrijden centraal maar een Fries en Nederlands kampioenschap in één jaar moet uiteraard ook gevierd worden.

Doordat het winnen van het Nederlands kampioenschap een mooi geldbedrag opgeleverd had, werd de witvisavond gestart met een overheelijk chinees buffet. Ook dit jaar weer uitmuntend geregeld door recreatieboerderij Slachtehiem.

 

Nadat iedereen uitgegeten was nam Frans Temme ons mee door het visjaar 2022. Alle hoogte en dieptepunten werden op het scherm getoond en waar nodig met het nodige commentaar voorzien. De winnaars van de onderlinge wedstrijden werden in het zonnetje gezet door middel van een tegoedbon bij Idzenga hengelsport en Dierenspeciaalzaak uit Makkum.

 

Als laatste werden de vissers in verschillende groepen ingedeeld. Op de verschillende groepen werden 30 Pubquiz vragen afgevuurd door Harrie Olde Olthof. Het werd een spannende quiz waarbij het verschil tussen de nummers één en twee 1 punt was. De winnaars werden ook nu voorzien van prachtige prijzen.

 

Inmiddels is het nieuwe visjaar gestart en staat op 17 december de tweede winterwedstrijd op de planning. Aanmelden voor deze wedstrijd kan via www.dedeinendedobber.nl

 

 

Nieuwsoverzicht