Verslag 3e winterwedstrijd 2024

De locatie:
In eerste instantie zou de 3e winterwedstrijd in Makkum worden gevist daar wordt echter momenteel weinig vis gevangen hetgeen de wedstrijdcommissie heeft doen besluiten te gaan voor het van Harinxmakanaal te Midlum.

De omstandigheden:

Zo rond 7.45 uur melden zich 12 enthousiaste vissers zich voor het koppelen van een vismaat en loting van de visstekken, erg leuk om eens met een koppelmaatje te vissen. Rond 8.00 uur naar de visplekken die er redelijk bij lagen, er stond een pittige wind parallel aan het kanaal dit maakte het gebruik van een paraplu wel noodzakelijk.

Het vissen:

De omslag van het weer deed al wel een beetje vermoeden dat het een moeilijke visserij zou worden, en dat werd het. Een paar vissers begonnen met de vaste stok helaas werd dat geen succes. De meeste vissen werden met de feeder op de korte afstand gevangen, en wat waren de aanbeten voorzichtig. Om 14.00 uur met rode koppies alles opruimen en wachten op de weegploeg.

 

De uitslag:

 

Uitslag:

 

 

Steknummer:

 

Koppel:

 

Gewicht/grammen

 

1e

 

5

 

Anne Dirk/Siem

 

5380

 

2e

 

4

 

Freerk/Ruud R

 

3700

 

3e

 

2

 

Harrie/Klaas

 

3240

 

4e

 

3

 

Piet/Albert

 

2860

 

5e

 

6

 

Teake/Simon

 

2540

 

6e

 

1

 

Dylan/Frans

 

1720

 

De volgende winterwedstrijd:

De 4e winterwedstrijd wordt gevist op zaterdag 10 februari aan de Inthiemasingel te Workum.Opgeven kan via de site van HSV de deinende dobber, mogelijk tot dan.

 

Foto's zijn gemaakt door Harrie Olde Olthof.

 

Nieuwsoverzicht