Dag van je leven

Het voortraject:
In het kader van kleinschalige ontmoetingen heeft hengelsport vereniging De Deinende Dobber subsidie gekregen van de gemeente de Waadhoeke voor het project “de dag van je leven”.

Het project:

Het idee was om mensen die enigszins de aansluiting door welke omstandigheden dan ook met de samenleving zijn verloren een leuke vismiddag voor te schotelen.

 

De locatie:

De vislocatie moest aan een aantal criteria voldoen, toegankelijkheid, bodemgesteldheid, en natuurlijk goed viswater. We zijn uitgekomen bij de Alde Feart ter hoogte van de Lycklamastraat te Franeker.

 

De uitvoering:

Woensdag 14 juni was het dan zover een groepje van woonzorgcentrum  Saxenoord melden zich keurig op tijd(13.30 uur) aan de Alde Feart. Alle stoelen en parasols stonden al keurig klaar dus installeren en aan de koffie met gebak. De deelnemers hadden met ondersteuning van Cios studenten een op een begeleiding en er werd dan ook goed vis gevangen. De omstandigheden waren echt fantastisch en dat zag ook duidelijk aan de deelnemers ze genoten er echt van, onder genot van een frisdrankje vloog de tijd om en moesten we om 15.00 uur alweer afscheid nemen.

 

De terugblik:

We kijken terug op een geslaagde middag vissen en bedanken restaurant Poort van Franeker die voor de koffie en frisdrank had gezorgd en niet te vergeten de gemeente de Waadhoeke die dit mogelijk maakte.

Hengelsport vereniging De Deinende Dobber hoopt dat volgend jaar meer woonzorgcentra dit initiatief mede zullen opvolgen zodat het een mooi terugkerend evenement kan worden.

 

Heeft u interesse om ook zoiets te regelen neem dan contact met ons op.

Nieuwsoverzicht